STÄNG
Lär av svenska experter
Tillgänglig 365 dagar
Börja när du vill

Beskärningspaket – Kurs + bok + digitalt magasin

Bild på Eva Robild
Eva Robild Trädgårdsjournalist och författare

Ett paket med allt du behöver för att bli expert på beskärning.

Det här får du:

  • En onlinekurs om beskärning av trädgårdsexperten Eva Robild
  • Evas bok om beskärning av träd och buskar
  • Vi i villas digitala trädgårdsmagasin

 

Kursen Allt om att beskära träd och buskar – från äppelträd till rhododendron
I den här kursen har Eva Robild samlat videomaterial från beskärning under hela året. Här får du lära dig vad som gäller vid olika typer av beskärning så som gallring, nedklippning, formklippning och uppbyggnadsbeskärning av nyinköpta fruktträd.

Eva visar hur du ska lägga snitt och förklarar när på året det är dags att ta uti med en viss typ av beskärning. I den här kursen beskär Eva till exempel äppelträd, prydnadsbuskar, rosor, olivträd, vindruvsrankor, plommonträd och bärbuskar.

Genom att beskära dina växter får du mer frukt, mer bär, fler blommor och samtidigt skapar du en finare form i din trädgård. Här får du Evas allra bästa tips på hur du lyckas med din beskärning!

Boken Beskära träd och buskar
I den här boken berättar Eva Robild pedagogiskt och tydligt precis hur du ska gå tillväga för att med lyckat resultat beskära allt från fruktträd och bärbuskar till häckar och rosor.

Här får du inte bara svar på frågorna när och hur du ska beskära utan också varför. När du väl har lärt dig grunderna känns det enbart spännande och roligt att försöka själv. Och när du får kläm på beskärning upptäcker du också vilken bra väg denna kunskap är till förståelse för hur växterna i din trädgård fungerar. Så greppa såg och sekatör och ta kontroll över träd och buskar och över utvecklingen av din trädgård!

Boken kommer skickas till den adress du uppger i samband med betalningen av paketet.

Det digitala magasinet
Ett digitalt trädgårdsmagasin från Vi i villa. Magasinet kommer du få mejlat till dig efter ditt köp.


Köper du det här paketet så har Brillbee och Vi i villa ett delat personuppgiftsansvar. Detta för att du ska kunna få boken och det digitala magasinet.

Köper du ett presentkort på det här paketet så är det du som köper presentkortet som får boken och det digitala magasinet. Presentkortet måste lösas in senast den 31 december 2018.

Ordinarie pris 657 KR
Du sparar 8 KR
649 kr