Nu blir Brillbee bättre!

På Brillbee älskar vi kunskap, att lära oss nya saker och att ständigt bli bättre på det vi gör. Vi genomför därför ett planerat driftstopp av sajten från och med 2020-01-09 till och med 2020-01-10 för att under den tiden uppdatera och förbättra den digitala plattform som får Brillbee att fungera.

Utseendet på sajten kommer till viss del att förändras men vi tror att du ändå kommer att känna igen dig. Det inspirerande innehållet kommer förstås att vara detsamma och självklart kommer du som medlem att även efter uppdateringen kunna ta del av dina kurser!

Men det finns några förändringar som vi vill göra dig uppmärksam på.

Du som vid något tillfälle de senaste två åren köpt en kurs på Brillbee.se har ett aktivt medlemsskap hos oss. Under uppdateringen innebär det att du kommer att få ett mejl om att ett nytt konto skapas upp. Ett tillfälligt lösenord kommer att genereras och du kan följa anvisningarna i mejlet för att logga in på den uppdaterade plattformen och byta ditt lösenord. 

Du som har en eller flera aktiva kurser på Brillbee kommer att få flera mejl från oss. Dels dina nya inloggningsuppgifter men även ytterligare mejl som bekräftar att dina kurser på nytt är tillagda på ditt konto. Du kommer alltså ha tillgång till samma innehåll som tidigare, men dessutom få behålla kurserna i ytterligare ett år från och med uppdateringen!

Har du några frågor eller funderingar? Eller är det något som inte fungerar som det borde? Hör av dig till oss på info@brillbee.se så hjälper vi dig! Tänk på att det kan vara fler än vanligt som hör av sig till oss just nu och att svarstiden därför kan vara något förlängd.

God fortsättning och välkommen till ett nytt Brillbee 2020!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.