Det vilda sensommarköket - blad, blommor och bär

Följ med på en smakresa genom sensommaren och lär dig att känna igen och tillaga blad, blommor och bär.

 

Det vilda sensommarköket - blad, blommor och bär

KÖP KURSEN GE SOM GÅVA

Följ med på en smakresa genom sensommaren och lär dig att känna igen och tillaga blad, blommor och bär.

Visste du att nypon kallas för "Nordens apelsiner" eftersom de innehåller mer C-vitamin än några andra frukter eller bär? Nypon är rena superfoods, som du dessutom kan skörda helt gratis! För det är inte bara stjärnkockarna på de trendiga krogarna som lagar mat på vilda växter – du kan också göra det!

I den här kursen tar Lisen Sundgren med dig på en smakresa genom hög- och sensommarens vilda växter och lär dig att känna igen ätliga blad, blommor, bär och rötter som du kan laga riktigt läcker mat på. Vad sägs om nyponkräm, fröknäcke med vilda frön, eller nygräddade scones med kungsmynta och blåbär? Enkelt, näringsrikt och gott!

DU LÄR DIG BLAND ANNAT
Härliga recept på läckra, vilda rätter
Över 20 växter och hur du kan äta dem
Skörda gratis och samtidigt hjälpa naturen
FÖR VEM
För dig som är nyfiken på vild mat och för dig som vill lära dig att plocka och tillaga de nyttigheter som växer i naturen.
UNGEFÄRLIG KURSTID
3 timmar, varav 1 timme film.
DU BEHÖVER
En sax eller vass kniv samt upptäckarlusta.

KÖP KURSEN: 249 KR
GE SOM GÅVA
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.