Franska bakverk med Sébastien Boudet

Klassiska franska bakverk och underbart lyxiga desserter. Handlagen och knepen som proffsen använder för att lyckas.

 

Franska bakverk med Sébastien Boudet

KÖP KURSEN GE SOM GÅVA

Klassiska franska bakverk och underbart lyxiga desserter. Sébastien Boudet lär dig handlagen och knepen som proffsen använder för att lyckas.

I kursen tar den franska bagaren och konditorn Sébastien Boudet dig med på en resa genom sitt älskade Frankrike och en tradition av bakverk som aldrig går ur tiden.

Du får lära dig att göra franska klassiker som éclair, macaron och madeleine. Det bjuds också på lyxiga desserter och en supersaftig chokladtårta.

Att göra perfekta macarons är inte det lättaste men Sébastien lär ut ett garanterat säkert sätt, som gör att du lyckas varje gång.

DU LÄR DIG BLAND ANNAT
Klassiska franska bakverk
Underbart lyxiga desserter
Handlag och knep som proffsen använder
FÖR VEM
Passar både nyfikna nybörjare och mer vana hemmabagare.
UNGEFÄRLIG KURSTID
6 timmar, varav mer än 2 timmar film.
DU BEHÖVER
Matberedare, bakformar, sprits och tyll.

KÖP KURSEN: 399 KR
GE SOM GÅVA
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.