STÄNG
Lär av svenska experter
Tillgänglig 365 dagar
Börja när du vill
Bild för profil Frida Boisen

Frida Boisen

Digital chef och sociala medier-expert

Frida Boisen är Sveriges ledande expert på sociala medier och utsågs 2016 till Sveriges digitala ledare. Frida är rankad som en av Sveriges absolut mest populära föreläsare om sociala medier, digitala trender och framtidsspaningar, affärsutveckling, digitala strategier, omvärldsbevakning, varumärkesbyggande och positivt ledarskap.

Till vardags är Frida Boisen digital chef och ansvarig utgivare för Bonnier Tidskrifter med Nordens största feature- och influencernätverk – som når ut till fler än fem miljoner unika besökare per vecka.

Frida Boisen har jobbat som chefredaktör för kvällstidningen GT/Expressen och ett flertal magasin och är i dag krönikör på Expressen. Hon är också återkommande sociala medier-expert i SVT:s Gomorron Sverige.

Frida har tagit emot flera priser inom digital kommunikation. Bland annat blev hon år 2014 utsedd till världsmästare i sociala medier vid tidningsvärldens motsvarighet till Oscarsgala, the INMA Awards i San Francisco. År 2016 utsågs hon till Sveriges bästa digitala ledare och samma år korades hon till en av näringslivets superkommunikatörer. 

Med Frida Boisens generösa och positiva expertkunskap är du själv snart en expert!