Gravidträna hemma – må bättre med träningspass & recept

Må bättre under graviditeten och bli stark inför förlossningen med PT-Fias guide till träningspass och näringsrika recept.

 

Gravidträna hemma – må bättre med träningspass & recept

KÖP KURSEN GE SOM GÅVA

Må bättre under graviditeten och bli stark inför förlossningen med PT-Fias guide till träningspass och näringsrika recept.

Grattis till livet i din mage! Vilken grej! Att vänta barn är riktigt speciellt. Du får ett helt nytt fokus och saker som verkat viktiga förut kan lätt blekna. Nu är det du, din kropp och ditt barn som är allra viktigast.

I den här kursen får du tre träningspass där du får träna ihop med PT-Fia och dessutom en bank med övningar för rörlighet och avslappning. Du får också lära dig vad du ska tänka på när du tränar som gravid och recept på mat som passar dig som är gravid.

Träningspassen är fem, tio och tjugo minuter långa och du väljer pass utifrån dagsform och mående. Tänk dig att ha PT-Fia hemma i vardagsrummet som guidar dig genom alla övningar – så är den här kursen. Du kan göra passen genom hela graviditeten. Det enda du behöver är ett gummiband och en matta.

PT-Fia peppar dig också att lyssna på dig själv och din kropp under dessa viktiga månader i ditt liv. Ju mer du övar, desto starkare kommer du stå i att du vet vad du (och din bebis) behöver och mår bra av.

DU LÄR DIG BLAND ANNAT
Tre träningsprogram som PT-Fia kör med dig
PT-Fias 26 recept för gravida
Guide till vad som händer i din kropp samt tips vid vanliga gravidkrämpor
FÖR VEM
Den här kursen är för dig som är gravid. Rörelse har visat sig vara en av de allra bästa kurerna mot allehanda gravidbesvär, dessutom stärker du kroppen inför förlossningen.
UNGEFÄRLIG KURSTID
Nio månader! Tanken är att du ska kunna träna med PT-Fia under hela din graviditet – anpassat efter den intensitet du önskar. PT-Fia har därför tagit fram tre pass – 5, 10 respektive 20 minuter långa – som du kan välja på efter dagsform.
DU BEHÖVER
En träningsmatta samt en vanlig köksstol. I det längsta av de tre träningspassen, det på 20 minuter, behöver du ett gummiband.

KÖP KURSEN: 399 KR
GE SOM GÅVA
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.