Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies.

Mat och dryck

Franska bakverk med Sébastien Boudet

Sébastien Boudet

Sébastien Boudet

Bagare och konditor

JUST NU! Få 25 % på kursen med värdekoden BRILLBEEVÅR. 

I den här kursen tar den franska bagaren och konditorn Sébastien Boudet dig med på en resa genom sitt älskade Frankrike och en tradition av bakverk som aldrig går ur tiden. Du får lära dig att göra klassiska franska underverk som éclair, macaron och madeleine. Det bjuds också på lyxiga desserter som chokladfondant, crème brûlèe och en supersaftig chokladtårta.

Sébastiens glädje och entusiasm, hans djupa kunskap och långa erfarenhet som konditor ger dig en unik möjlighet att få ta del av och lära dig proffsens alla knep och de rätta handlagen som garanterar ett perfekt resultat varje gång. Den franska bakverksvärlden svämmar verkligen över av passion och godsaker med många spännande lokala specialiteter som canelé från Bordeaux eller tarte tatin från Bretagne.

Så hoppa upp och häng med på den nya franska bakverksvågen, det kommer garanterat att bli en upplevelse som passar alla smaker. Vive la france!

  • Du lär dig bland annat

    • Klassiska franska bakverk
    • Underbart lyxiga desserter
    • Handlag och knep som proffsen använder
  • För vem?

    Passar både nyfikna nybörjare och mer vana hemmabagare.

Det här kommer du att lära dig

Klassiska franska bakverk

Du kommer att få lära dig att göra éclair, religieuse, chouquetter, makaronger, madeleinekakor, canelé och oemotståndliga tarteletter, bland mycket annat.

Såser, fyllningar och annat gott

Den franska konditortraditionen är verkligen fylld till bredden av underbara såser, fyllningar, toppingar och allt annat gott som behövs för att lyckas med dina bakverk.

Lyxiga desserter för alla smaker

Traditionellt som tarte tatin, modernt som chokladfondant, världens saftigaste chokladtårta och crème brûlée, den mest beställda desserten någonsin.

Kursen innehåller
Avsnitt 1

Petit choux, éclair och religieuse

Luftiga bakverk med härliga fyllningar baserade på pate a choux-smet.

Avsnitt 2

Magiska macarons

Mästarprovet för en fransk konditor och jag visar dig hur du gör för att lyckas varje gång.

Avsnitt 3

En modern madeleine

Den mest litterära kakan i en uppdaterad version fylld med smaskig smörkola.

Lär känna profilen
Sébastien Boudet

Om Sébastien Boudet

Sébastien Boudet är idag en av Sveriges allra främsta bagare. Han syns ofta som kock och bagare i Nyhetsmorgon på TV4 och är en flitig föreläsare som har gett tusentals kurser om bakning över hela landet.
Läs mer

Se fler kurser