Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies.

Mat och dryck

Kurspaket: Lisen Sundgrens vilda kök

Lisen Sundgren

Lisen Sundgren

Författare och herbalist

I Lisen Sundgrens kurser lär du dig allt om hur du med hjälp av naturens skafferi kan laga riktigt läcker mat som är både enkel och näringsrik. Här delar hon med sig av all sin kunskap, sina bästa knep samt mängder av vilda recept – så att du också kan njuta av naturens alla godsaker.

I det här paketet får du Lisens tre kurser – Det vilda sommarköket, Det vilda sensommarköket samt Det vilda vinterköket.

Du får bland annat svar på frågorna: Hur lagar jag mat med det naturen har att erbjuda? Vilken superfood innehåller mest C-vitaminer av alla bär och frukter? Vad får jag plocka ute i skog och mark?

Allt det här får du:

  • Tillgång till Lisens tre kurser i ett år
  • Kunskap om en stor mängd goda växter som passar bra i matlagning
  • Lära dig känna igen alla ätliga blad, blommor, bär och rötter
  • Följa med Lisen på smakresor genom sommaren, hösten och vintern
  • Ett trettiotal vilda, läckra recept
  • Grunderna i att skörda vilt och att bli en vild stjärnkock
  • Veta hur du sparar de växter du plockar genom olika förvaringsmetoder – så att du kan njuta av dem länge


Just nu ingår Lisen Sundgrens bok, Vildvuxet, vid köp av det här kurspaketet.*

*Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

  • Paketet innehåller

    Det vilda sommarköket – ätliga växter med Lisen Sundgren

    Mer om kursen

    Det vilda sensommarköket med Lisen Sundgren

    Mer om kursen

    Det vilda vinterköket – från höst till jul med Lisen Sundgren

    Mer om kursen
  • Ordinarie pris: 997 kr

    Paketpris: 799 kr

Paketet innehåller

Mat och dryck

Det vilda sommarköket – ätliga växter med Lisen Sundgren

I naturen finns mängder av superfoods – helt gratis! Upptäck vårens och försommarens vilda, goda mat.

Mat och dryck

Det vilda sensommarköket med Lisen Sundgren

Följ med Lisen Sundgren på en smakresa genom sensommaren och lär dig att känna igen ätliga blad, blommor och bär – som blir till riktigt läcker mat.

Mat och dryck

Det vilda vinterköket – från höst till jul med Lisen Sundgren

Till och med när snön kommer kan du plocka naturens mat och fylla förråden inför vintern. Samla, torka, tillaga och njut av höstens och vinterns goda smaker!

Lär känna profilen
Lisen Sundgren

Om Lisen Sundgren

Lisen Sundgren är naturfilosof, herbalist, författare och föreläsare. Hon brinner för att visa hur örter, mat i säsong och vilda växter kan förgylla livet.
Läs mer

Fler Produkter