STÄNG
Lär av svenska experter
Tillgänglig 365 dagar
Börja när du vill

Kurspaket: Förvara smart och ordning i garderoben

Bild på Paulina Draganja
Paulina Draganja Ordningssexpert och författare
Bild på Kurspaket: Förvara smart och ordning i garderoben

 

Två kurser som kommer att ge dig alla verktyg du behöver för att få den ordning och reda i ditt hem + garderob som du alltid velat ha.

Är du trött på att komma hem till ett kaos och en garderob som inte längre har en röd tråd?
Med det här kurspaketet får du lära dig hur du, på ett upplyftande och kreativt sätt, skapar ett hem med ordning och reda. Du får två inspirerande kurser av Paulina Draganja: Hållbar ordning i garderoben och Förvara smart! Lär dig skapa ordning och reda i ditt hem.

I kursen Hållbar ordning i garderoben får du allt du behöver för att skapa en välorganiserad och funktionell garderob som både kommer att spara dig tid på morgonen samt göra processen med att klä på sig mycket roligare.

I kursen Förvara smart! Lär dig skapa ordning och reda i ditt hem lär du dig tänka med nya perspektiv, får konkreta tips på smart förvaring samt massor av inspiration som hjälper dig att komma igång. 

Ett hem med ordning och reda är så mycket mer än bara förvaringslösningar och organisering – med de här två kurserna får du ta del av förvaringsdrottningen Paulina Draganjas bästa tips för hur du skapar ett hem som underlättar din vardag, men också inspirerar dig!

Du lär dig bland annat

  • Smarta förvaringslösningar
  • Skapa ordning som håller länge
  • Shoppa smart och hållbart

För vem?

För dig som vill skapa ordning och reda i hem + garderob. Inga förkunskaper krävs.

Du behöver

Ett hem samt en eller flera garderober.
Ordinarie pris 598 KR
Du sparar 199 KR
598,00 kr
399 kr