STÄNG
Lär av svenska experter
Tillgänglig 365 dagar
Börja när du vill

Kurspaket: Så lyckas du med dina odlingar - från frösådd till pallkrage med Eva Robild

I de här två odlingskurserna får du allt du behöver veta för att komma igång och lyckas med frösådd och pallkrageodling.

Vill du njuta av egenodlade grönsaker, buskar eller blommor och kunna odla i trädgården, på balkongen eller på terrassen? I det här kurspaketet får du lära dig att lyckas med din sådd hela vägen från litet frö till färdig skörd i pallkrage. Du får två inspirerande odlingskurser av Eva Robild: Lär dig odla hemma och Lär dig odla i pallkrage.

I kursen Lär dig odla hemma får du lära dig alla de viktiga grunderna för att lyckas med din frösådd. Du får kunskap om vad just dina plantor behöver för att må bra och vad du behöver tänka på för att ge dem de bästa förutsättningarna för att växa sig till stora och tåliga plantor som du sedan kan plantera ut.

I kursen Lär dig odla i pallkrage får du allt du behöver veta för att komma igång med pallkrageodling och massor av inspiration på allt härligt du kan odla i en pallkrage.

Att odla handlar om så mycket mer än att sätta fröer och se dem växa – i de här två kurserna bjuder trädgårdsexperten Eva Robild på massor av odlingslust och ny inspiration!

Ordinarie pris 598 KR
Du sparar 99 KR
598,00 kr
499 kr