Lettering - rita dekorativa bokstäver och ord

Väck kreativiteten till liv - lettering är en trend som är här för att stanna. Ett lekfullt, utmanande och avkopplande hantverk.

 

Lettering - rita dekorativa bokstäver och ord

KÖP KURSEN GE SOM GÅVA

Väck kreativiteten till liv - lettering är en trend som är här för att stanna. Lettering, eller bokstavsillustration, är ett lekfullt, utmanande och avkopplande hantverk som blir fantastiskt snyggt och personligt!

Det här är en omfattade kurs i lettering där du lär dig att rita bokstavsformer från grunden. Tillsammans med bokstavsillustratören Sofie Björkgren-Näse lär du dig att rita många olika stilar och att skapa din egen, personliga lettering-stil.

Att komma igång med lettering är roligt och inte alls svårt – bara du vet hur du ska börja. För att lära dig grunderna behöver du bara ett papper och en pennstump. Med tiden kan du sedan bygga på dina kunskaper genom att förändra former och addera detaljer.

DU LÄR DIG BLAND ANNAT
Att designa och rita bokstäver och ord
Hur du skapar personlig konst, logotyper och gratulationskort
Att utforska stilar och skapa en egen stil
FÖR VEM
Kursen passar både för dig som är nybörjare och för dig som redan jobbar med bokstäver eller typografi och vill vidareutvecklas.
UNGEFÄRLIG KURSTID
3 timmar, varav 98 minuter film plus egen tid för övningar.
DU BEHÖVER
Blyertspenna, suddgummi och papper.

KÖP KURSEN: 999 KR
GE SOM GÅVA
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.