Nätsmarta barn – tryggt på nätet för dina barn

Har du hamnat på efterkälken gällande vad dina barn gör på nätet? I den här kursen får du hjälp att komma ikapp.

 

Nätsmarta barn – tryggt på nätet för dina barn

KÖP KURSEN GE SOM GÅVA

Har du hamnat på efterkälken gällande vad dina barn gör på nätet? I den här kursen får du hjälp att komma ikapp.

Nätet är en stor del av vår och våra barns värld och det är en verklighet på både gott och ont som vi behöver acceptera, ta till oss och intressera oss för. Den här kursen guidar dig som förälder eller annan närstående till barn genom att på ett uppriktigt och aktuellt sätt berätta vad våra barn gör på nätet, vilka olika plattformar som finns och vilka faror som existerar i denna digitala värld.

Den här kursen vill vara ett bollplank och stöd till dig när du ska guida dina barn rätt i nätets oändliga värld och på så sätt göra dem nätsmarta. Du kommer också att få tillfälle, att tillsammans med ditt barn, ta ställning till olika dilemman. Här får du verktyg och tips för hur du öppnar upp för både enklare och svårare ämnen som rör ditt barns nätvandring.

DU LÄR DIG BLAND ANNAT
Hur man skyddar sin integritet på nätet
Hur du ska prata med ditt barn om hens liv på nätet
Vilka faror finns på nätet och hur man undviker dem
FÖR VEM
För dig som vill veta var ditt barn håller till på nätet och vad som egentligen erbjuds där på gott och ont. Den här kursen vill vara ett bollplank och stöd till dig när du ska guida dina barn rätt i nätets oändliga värld och på så sätt göra dem nätsmarta.
UNGEFÄRLIG KURSTID
Cirka 2 timmar, plus tid för samtal.
DU BEHÖVER
Det enda som du behöver, är en nyfikenhet och lust till att ta till dig detta spännande ämne.

KÖP KURSEN: 399 KR
GE SOM GÅVA
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.