249,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
 

Det vilda sensommarköket - blad, blommor och bär

Följ med på en smakresa genom sensommaren och lär dig att känna igen och tillaga blad, blommor och bär.

Visste du att nypon kallas för "Nordens apelsiner" eftersom de innehåller mer C-vitamin än några andra frukter eller bär? Nypon är rena superfoods, som du dessutom kan skörda helt gratis! För det är inte bara stjärnkockarna på de trendiga krogarna som lagar mat på vilda växter – du kan också göra det!

I den här kursen tar Lisen Sundgren med dig på en smakresa genom hög- och sensommarens vilda växter och lär dig att känna igen ätliga blad, blommor, bär och rötter som du kan laga riktigt läcker mat på. Vad sägs om nyponkräm, fröknäcke med vilda frön, eller nygräddade scones med kungsmynta och blåbär? Enkelt, näringsrikt och gott!

DU LÄR DIG BLAND ANNAT

  • Härliga recept på läckra, vilda rätter
  • Över 20 växter och hur du kan äta dem
  • Skörda gratis och samtidigt hjälpa naturen

FÖR VEM

För dig som är nyfiken på vild mat och för dig som vill lära dig att plocka och tillaga de nyttigheter som växer i naturen.

UNGEFÄRLIG KURSTID

3 timmar, varav 1 timme film.

DU BEHÖVER

En sax eller vass kniv samt upptäckarlusta.