499,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
 

Träna med D-Flex & Pam - kom i form på 21 dagar

21 träningsfilmer, en per dag i tre veckor, matplan och en massa skratt. Efter den här kursen kommer du vara i ditt livs form!

Vill du satsa på din hälsa? Då är det här rätt kurs för dig! Vi kommer att hjälpa dig att komma i ditt livs form, och du kan hänga med oavsett om du är nybörjare eller har tränat i flera år.

Många av oss lägger mycket tid och pengar på prylarna i våra liv. Men det viktigaste vi har är egentligen oss själva, för om kroppen inte fungerar, hur blir då livet? Vårt motto i den här kursen är "Health is wealth". Den som har hälsan är rik, men det är den sortens välstånd du inte kan köpa för pengar.

Du kommer att få betala med ditt engagemang och svett. Allt ligger i dina händer. Ju mer du satsar på programmet desto mer får du ut av det. Men vi kan lova att det kommer att bli kul, och på dag 21 kan du se tillbaka på tre roliga och lite tuffa veckor som kommer att ge resultat du inte anar.

Fram med vattenflaskan – nu kör vi!

DU LÄR DIG BLAND ANNAT

  • Tuff träning som är snäll mot rygg och knän
  • Vilken mat som ger bäst energi och näring
  • D-Flexs unika övningar

FÖR VEM

Alla som vill ta hand om sin hälsa, stärka kroppen och träna skonsamt.

UNGEFÄRLIG KURSTID

Cirka 20 minuter per dag i 21 dagar. I kursen finns det totalt 9 timmar film.

DU BEHÖVER

Hantlar med en vikt du tycker är lagom, inte för tunga. En kettlebell, eller en annan liknande vikt. Det går bra att använda en PET-flaska med vatten i. En matta, yogamatta eller vardagsrumsmatta går lika bra.