399,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
J1o9tahrnqhvvie5gmji sova hela natten ge ditt barn battre somn utan somnmetoder

Sova hela natten – ge ditt barn bättre sömn utan sömnmetoder

Hjälp dina barn till bättre sömnrutiner – så att även du som förälder kan sova gott. Barnpsykologen ger sina bästa råd.

Sömnen är avgörande för att vi ska fungera som människor. Ändå bjuder en av livets viktigaste perioder, när vi precis fått vår älskade lilla unge, på betydligt mindre sömn fast vi just då behöver mer energi och tålamod än någonsin! Många föräldrar får rådet att pröva femminutersmetoden för att styra upp barnets sömn en gång för alla. Men i den här kursen får du lära dig andra sätt. Sätt som inte innebär att ditt barn behöver skrika sig till sömns ensamt.

Du får också kunskap om hur barns sömnmönster skiljer sig från vuxnas, varför barn vaknar på nätterna och hur du kan skapa er egen sömnmetod, utifrån era egna behov och personligheter.

Barns utveckling är hisnande de första åren; de får tänder, börjar prata, är förkylda och blir pappiga i perioder. Och den utvecklingen avspeglas i hur de sover. Därför behöver vårt föräldraskap vara lika lyhört när det gäller sömn som all annan utveckling. För att vi ska få sova så gott som möjligt allihop – både du och ditt barn!

DU LÄR DIG BLAND ANNAT

  • Var och hur ditt barn får bäst sömn
  • Hur du skapar din egen sömnmetod
  • Hur ni ska göra om ni tycker olika som föräldrar

FÖR VEM

För föräldrar som vill ge sina små eller lite större barn (0–4 år) en riktigt god natts sömn. Malin Bergström, barnpsykolog och forskare, guidar dig till John Blund.

UNGEFÄRLIG KURSTID

3 timmar varav 50 minuter film.

DU BEHÖVER

Tålamod.