249,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
 

Baka bröd som ett proffs med Johan Sörberg

Ge bort den här kursen i present!

En onlinekurs från Brillbee är sprängfylld med lustfyllt lärande och dessutom en klimatsmart gåva. Överraska någon du tycker om med ny kunskap och härlig inspiration!

SÅ HÄR GÖR DU

  • Fyll i dina uppgifter och slutför betalningen.
  • En värdekod skickas till den mejladress du uppger vid köpet -det kan vara din egen.
  • Skriv ut presentkortet där värdekoden finns med, eller skicka vidare värdekoden direkt till den som ska få kursen.
  • Den som fått presentkortet kan sedan enkelt lösa in sin gåva genom att använda värdekoden i samband med köp av kurs.

Din gåva (värdekoden) är giltig och kan användas för köp av kurs till och med den 31 december 2020.


Mer om kursen:

En grundläggande kurs i att baka riktigt gott matbröd av bagarmästare Johan Sörberg.

I denna kurs visar bagarmästare Johan Sörberg steg för steg hur det perfekta brödet växer fram. Han berättar om allt från i vilken ordning ingredienserna ska blandas, till hur degen ska knådas, snittas och gräddas för att resultatet ska bli ett riktigt bra bröd. Du får kunskaper som du lätt kan applicera på andra recept – för att allt du bakar ska bli riktigt bra!

Johan Sörberg har deltagit i konditor-VM och varit coach för det svenska bagarlandslaget. Han har under många år drivit Riddarbageriet, utbildat bagare i hela Sverige och för många är han känd som domare i tv-programmet Hela Sverige bakar. Kursen är filmad i Johans egen bagarstuga på en gård utanför Eskilstuna.

Kavla upp ärmarna, nu bakar vi!

DU LÄR DIG BLAND ANNAT

  • Att vika och knåda för att få brödet luftigt
  • Hur du kompletterar och bakar surdeg
  • Att ge brödet en perfekt skorpa

FÖR VEM

För dig som är nybörjare eller har bakat länge men inte riktigt får till brödet som du vill ha det.

UNGEFÄRLIG KURSTID

2 timmar varav 47 minuter film.

DU BEHÖVER

Mjöl, salt, vatten och olja. Johan använder bakmaskin för att knåda degen men du kan även knåda för hand.