399,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
I60ccdoetkwfr1pvunbw na tsmarta barn tryggt pa na tet fo r dina barn

Nätsmarta barn – tryggt på nätet för dina barn

Har du hamnat på efterkälken gällande vad dina barn gör på nätet? I den här kursen får du hjälp att komma ikapp.

Nätet är numera en stor del av vår och våra barns värld och det är en verklighet på både gott och ont som vi behöver acceptera, ta till oss OCH intressera oss för.

Den här kursen guidar dig som förälder eller annan närstående till barn genom att på ett uppriktigt och aktuellt sätt berätta vad våra barn gör på nätet, vilka olika plattformar som finns och vilka faror som existerar i denna digitala värld.

Den här kursen vill vara ett bollplank och stöd till dig när du ska guida dina barn rätt i nätets oändliga värld och på så sätt göra dem nätsmarta.

Du kommer också att få tillfälle, att tillsammans med ditt barn, ta ställning till olika dilemman. För den här kursen vill verkligen inspirera och uppmana dig till att prata med den experten som du faktiskt har hemma hos dig själv, alltså ditt eget barn som är expert på just sitt liv på nätet. Här får du verktyg och tips för hur du öppnar upp för både enklare och svårare ämnen som rör ditt barns nätvandring.

DU LÄR DIG BLAND ANNAT

  • Hur man skyddar sin integritet på nätet
  • Hur du ska prata med ditt barn om hens liv på nätet
  • Vilka faror finns på nätet och hur man undviker dem

FÖR VEM

För dig som vill veta var ditt barn håller till på nätet och vad som egentligen erbjuds där på gott och ont. Den här kursen vill vara ett bollplank och stöd till dig när du ska guida dina barn rätt i nätets oändliga värld och på så sätt göra dem nätsmarta.

UNGEFÄRLIG KURSTID

Cirka 2 timmar plus tid för samtal.

DU BEHÖVER

Det enda som du behöver, är en nyfikenhet och lust till att ta till dig detta spännande ämne.