449 KR (inkl. frakt)

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
Mg2mumfqnmwmcubjzhp1 surdeg plus bok

Baka surdegsbröd med Sébastien Boudet - plus bok på köpet

Baka bröd i världsklass! Lär dig baka intuitivt med äkta naturliga råvaror och lyckas med vackra, goda och näringsrika bröd.

Baka egna fantastiska bröd! Här guidar Sébastien Boudet dig genom mjölets väg från korn till gräddat bröd och du får en stabil grund för att utveckla ditt eget bakande. De enda ingredienser som behövs är mjöl, vatten och salt!

När du har gått den här kursen kommer du garanterat aldrig öppna en mjölpåse på samma sätt igen. Och du kommer dessutom att baka goda, hälsosamma och vackra surdegsbröd.

Dessutom får du Sébastiens bok Den franske bagaren på köpet!

I Den franske bagaren tar Sébastien Boudet med dig på en kulinarisk resa genom Frankrike. Boken är lika mycket en samling familjerecept som en hyllning till den franska mat- och baktraditionen. Förutom surdegsbröd och bakverk hittar du recept på franska maträtter – alla med en anknytning till bagarens kök.

DU LÄR DIG BLAND ANNAT

  • Om mjöl – grunden till ett bra bröd
  • En rad olika jäsningsmetoder
  • Flera tekniker för att grädda bröd

FÖR VEM

Hemmabagare och yrkesverksamma som vill utveckla sin intuitiva bakning.

UNGEFÄRLIG KURSTID

3 timmar varav 1 timme och 10 minuter film.

DU BEHÖVER

Vatten, mjöl och salt.