399,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
 

Undervattensfotografering

Lär dig bemästra de fotoutmaningar som finns under ytan. Lär dig ta häpnadsväckande bilder på färgglada koraller och nyfikna fiskar.

Drömmer du om att ta med kameran ner i hav och sjöar? Att fånga häpnadsväckande bilder på färgglada koraller och nyfikna fiskar. För det krävs rätt utrustning men också kunskap, övning och planerande.

Under ytan stöter du inte bara på magiska världar utan också särskilda utmaningar. Väl i vattnet kan du inte byta objektiv och du har begränsat med tid (och luft) att testa inställningar på kameran. Dessutom försvinner färger och ljus ju djupare du dyker.

I den här kursen lär du dig det du behöver kunna för att lyckas med dina undervattensbilder. Den erfarne undervattensfotografen Stefan Beskow går igenom utrustningen som behövs och hur du ställer in kameran för olika motiv. Du får dessutom koll på undervattensblixtar samt hur du dyker smart när du ska fotografera under vattnet.

DU LÄR DIG BLAND ANNAT

  • Hur du gör för att dina bilder inte ska få blå- eller grönstick
  • Vilken utrustning som är smart att investera i
  • Hur du bäst fotograferar med blixtar under vatten

FÖR VEM

För dig som är intresserad av att lära dig mer om att fotografera under vatten.

UNGEFÄRLIG KURSTID

Cirka 3 timmar, varav 2 timmar och 10 minuter är video

DU BEHÖVER

En nyfikenhet och vilja att med kameran i hand upptäcka den magiska värld som finns under ytan. Det är en fördel om du har dykkunskaper.