99 kr (inkl. frakt)

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
N026akktmikycxc7m4hg den franske bagaren  bok

Den franske bagaren

av Sébastien Boudet

Format: Dansk band
Språk: Svenska
Antal sidor: 248

I Den franske bagaren tar Sébastien Boudet med dig på en kulinarisk resa genom Frankrike. Boken är lika mycket en samling familjerecept som en hyllning till den franska mat- och baktraditionen. Förutom surdegsbröd och bakverk hittar du recept på franska maträtter – alla med en anknytning till bagarens kök.

Med hjälp av några få ingredienser kan du få en obegränsad panel av smaker, dofter och texturer. Du hittar allt från Frankrikes nationalsymbol, baguetten, till matbrödet som kan ersätta en hel måltid. den provencalska Fougassen. Dessutom avsnitt om hur du startar en surdeg, den viktiga autolysen och om redskapen som hjälper dig att lyckas.

Lär dig baka en perfekt croissant med frasiga toppar och krämigt inkråm. Allt från den franska äppelpajen där äpplet och smöret spelar huvudrollen, till den maffiga chokladbomben Death by chocolate.

Ett kapitel som rymmer både sydfranska specialiteter som confiterad anka och fransmännens svar på snabbmat, Croque Monsieur. Dressingar, såser och röror En bit levain, ett glas vin, lite pistou och kvällen är räddad.