299,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
Xtyunv4qsriacjftmfpb odla hemma sa fro n till gro nsaker och blommor

Odla hemma – så frön till grönsaker och blommor

Lyckas med årets skörd! Lär dig att ta hand om dina plantor på bästa sätt med Eva Robilds bästa knep.

Upplev magin som uppstår när frön blir till grönsaker och blommor. Här lär du dig odla allt från sommarblommor och perenner till egenodlad chili, aubergine, tomat, bönor och majs. Du får kunskap om vad just dina plantor behöver för att må bra och får massor av tips och knep som hjälper dig att lyckas med årets skörd.

Eva Robild är en riktig odlingsentusiast och författare till flera trädgårdsböcker. I kursen guidar hon dig genom fröets resa från sådd till plantering utomhus. Kursen passar för dig som är nybörjare och så småningom vill odla i köksland, pallkragar, växthus, rabatter, på balkongen eller i krukor.

Steg för steg kommer du att lära dig hur du kan driva upp dina egna fröer inomhus innan du planterar ut dem. Du kommer också att få välbehövliga tips på hur du besegrar ohyra och andra hinder.

Efter kursen kommer du veta allt om fröer och förodling och om hur du sår, vattnar, gödslar och sköter om dina småplantor innan de ska planteras ut. Du kommer helt enkelt att ha de bästa förutsättningarna för att lyckas med din odling hemma!

DU LÄR DIG BLAND ANNAT

  • Odla olika sorters grönsaker, blommor eller perenner
  • Lyckas med din frösådd
  • Tips och knep för att ta hand om just dina plantor på bästa sätt

FÖR VEM

För dig som vill lära dig grunderna i hur man odlar friska och tåliga grönsaker och blommor.

UNGEFÄRLIG KURSTID

2 timmar varav 25 minuter film.

DU BEHÖVER

Fröer, krukor och jord.