549 KR (inkl. frakt)

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
Lvqnchtfajjhgvnaujpg stress plus bok

Stressa mindre och lev harmoniskt - plus bok på köpet

Den här kursen ger dig alla redskapen för att kunna leva ett mer harmoniskt liv med mindre stress, där du själv står vid rodret.

I den här kursen får du ta del av vad stress egentligen är och vilken påverkan den har på oss människor på kort och lång sikt. Fakta kommer att blandas med konkreta tips och övningar som kommer att hjälpa dig att minska din stress samt också förhoppningsvis bidra till att du kan uppleva en större livskvalitet.

Dessutom får du boken Hantera din stress med kognitiv beteendeterapi av Giorgio Grossi på köpet!

Med hjälp av tekniker från kognitiv beteendeterapi som är erkänt effektiva ger boken läsaren ett steg-för-steg-program med en serie konkreta färdigheter för att bättre hantera stressen i vardagen.

Här finns praktiska övningar och tekniker för att lära sig analysera sin livssituation, sätta upp konkreta mål för förändring och inte minst förändra sitt sätt att tänka och agera.

DU LÄR DIG BLAND ANNAT

  • Vad stress egentligen är
  • Hur du bör förhålla dig till tankar och känslor som utlöser din stress
  • Kartlägga vad som är viktigt i just ditt liv

FÖR VEM

För dig som upplever att stressen har tagit för stor plats i ditt liv och som vill ha hjälp med att sortera ut vad som egentligen är viktigt för dig för att kunna leva ett harmoniskt liv.

UNGEFÄRLIG KURSTID

Cirka 3 timmar plus egen tid för övningar.

DU BEHÖVER

Det enda som du behöver är att unna dig tid att genomföra kursen.