499,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
 

Tryggt husköp med Björn Christiernsson

Grundkurs i att köpa hus som vänder sig till dig som funderar på eller står inför en av de största affärerna i ditt liv.

Det är mycket få affärer vi gör i våra liv som är så komplexa och avgörande som när vi köper ett hus, för de flesta av oss så är det den största investering vi någonsin kommer att göra.

Vi hoppas alla på att hitta vårt drömhus och önskar oss ett okomplicerat husägande. Tyvärr kan det kan dessvärre också visa sig bli precis det motsatta. Därför är det extremt viktigt att vi har kunskap om vad vi faktiskt behöver undersöka innan vi sätter vår signatur på avtalet.

I den här kursen guidar vi dig till ett tryggt husköp. Du får följa med på en överlåtelsebesiktning och lära dig vilka fel och risker du bör se upp med och du får lära dig om ekonomi och juridik i samband med ditt husköp.

Om du har grundläggande kunskap i husköp så bidrar det med all säkerhet till att du känner dig tryggare och har möjlighet att ta ett beslut snabbare. Något som verkligen kan gynna dig i en köpprocess. Med den här kursen så är du ett steg närmare ditt drömhus.

DU LÄR DIG BLAND ANNAT

  • Hur en besiktning går till
  • Att undvika fel och risker med en fastighet
  • Juridik och ekonomi vid ett husköp

FÖR VEM

För dig som ska köpa, eller funderar på att köpa hus.

UNGEFÄRLIG KURSTID

Cirka 3 timmar, varav 50 minuter film.

DU BEHÖVER

Ingen särskild utrustning eller förkunskap krävs.