STÄNG
Lär av svenska experter
Tillgänglig 365 dagar
Börja när du vill

Paket – Surdegskurs + Smakbox

Ett paket med en surdegskurs av bagaren Sébastien Boudet och en inspirerande Smakbox med spännande smaker.

Det här får du:

  • En onlinekurs om surdegsbröd av Sébastien Boudet
  • Smakbox


När du köper det här paketet får du dels onlinekursen om surdegsbröd på ditt Brillbee-konto och dels ett mejl med en värdekod som du löser in hos Smakbox för att få Smakbox levererad till ditt utlämningsställe. 

Kursen Baka surdegsbröd med Sébastien Boudet
Baka egna fantastiska bröd! I den här onlinekursen guidar Sébastien Boudet dig genom mjölets väg från korn till gräddat bröd. Här får du en stabil grund för att utveckla ditt eget bakande. De enda ingredienser som behövs är mjöl, vatten och salt!

I den här kursen bakas tre grundbröd på samma spannmål. Ändå får bröden unika egenskaper beroende på hur spannmålet är malt och de tekniker som Sébastien visar. Du får även vackra receptblad på bröden som bakas.

Kursen innehåller praktiska videos där du tydligt kan se hur Sébastien startar en surdeg, sätter deg, blandar deg, ökar prestandan på sin ugn och gräddar respektive bröd. Dessutom kan du läsa fakta om allt från spannmålets historia till kemiska processer under bakning.

Smakbox
Smakbox är ett paket med matvaror till ett värde av 350–450 kr. Smakbox innehåller cirka 15 produkter med fokus på mat och måltiden. Vissa produkter kan du äta direkt, som en fin mörk choklad eller en dryck med ny smak. Andra ingår i din matlagning eller bakning, som en spännande krydda, pasta eller en ny olivolja. Recept och inspiration medföljer!

Inga kylda eller frysta varor skickas med i boxen (ibland kan du få fullvärdeskuponger på kylda och frysta varor att lösa in i butik).

Läs gärna mer om Smakbox på smakbox.se

449 kr