STÄNG
Lär av svenska experter
Tillgänglig 365 dagar
Börja när du vill

Pickles och syrade grönsaker från grunden + bok på köpet

Bild på Martin Nordin
Martin Nordin Kreatör och kokboksförfattare

Martin Nordin visar hur du tar till vara på mat i säsong. Du får mängder av recept på pickles och kimchi. Dessutom Martins superpopulära vegetariska grillbok på köpet.

I den här kursen lär du dig att göra nya typer av middagstillbehör i form av läckra pickles, syrade grönsaker och kimchi. Du får tips på hur du kan smaksätta dina syrade grönsaker med örter, blommor och kryddor. Kreatören och kokboksförfattaren Martin Nordin guidar dig genom allt du behöver veta för att pickla grönsaker och fermentera mat. Dessutom flera personliga favoritrecept på pickles och tillbehör som förhöjer grillkvällen, ostbrickan eller vilken middag som helst. 

Köp kursen och få boken på köpet! Ett supererbjudande för dig som har längtat efter grillsäsongen!

Ifrågasätt vad en burgare kan vara och gå loss på baljväxter, grönsaker, rotfrukter, svamp, ost eller vad du nu är sugen på. Martin Nordins djupdykning i ämnet ledde fram till 31 favoriter som han samlat i boken Gröna burgare. Här hittar du till exempel snurrad aubergineburgare med hemgjord ketchup; zucchiniburgare med grillad salladslök, ramslök och srirachasås och svart bönburgare med baba ganousch och rostade pinjenötter.

Missa inte chansen att bli en del av den nya gröna grilltrenden!

Boken skickas till angiven leveransadress inom två till fem veckor. Du kan så klart börja kursen innan du fått boken.

Du lär dig bland annat

  • Grunderna för att göra fermenterad och syrad mat
  • Att experimentera fram egna smakkombinationer
  • Skapa personliga gå bort-presenter i form av pickles

För vem?

För dig som vill lära dig skapa läckra, prisvärda och nyttiga tillbehör som förhöjer din matlagning.

Ungefärlig kurstid

1,5 timme inklusive flera korta videoklipp.

Du behöver

Glasburkar och härliga råvaror.
Ordinarie pris 378 KR
Du sparar 129 KR
378,00 kr
249 kr
kursinnehåll
AVSNITT 1

Kom igång med inläggning

Hur du kommer igång och vad du behöver tänka på
  1. Sterilisera burkar
  2. Tvätta och snygga till grönsakerna
AVSNITT 2

Pickla

Grunderna i pickling och goa recept
  1. 1-2-3-lagen
  2. Klassisk 1-2-3-lag
  3. 1-2-3-lag med sting
  4. 1-2-3-lag med pomerans och tonka
  5. Fyll dina burkar
  6. Picklad rödlök
  7. Picklade babymorötter
  8. Picklade rädisor
  9. Picklade havtornsbär
  10. Picklad vattenmelonskalk
  11. Picklade västeråsgurkor med dillkrona och jasmin
  12. Rosa picklad rättika
  13. Picklad shiitakesvamp
  14. Picklade betor
  15. Picklade krusbär
AVSNITT 3

Fermentering | Mjölksyrning med fokus på kimchi

Hur du syrar grönsaker med kimchi
  1. Kimchibas
  2. Klassisk röd kimchibas
  3. Gul kimchibas
  4. Vit kimchibas
  5. Stampa grönt
  6. Fyll upp dina burkar för mjölksyrning
  7. Klassisk kimchi på salladskål
  8. Hel gurkkimchi
  9. Mjölksyrade gula tomater med gul kimchibas
  10. Gul squashkimchi
  11. Mjölksyrade vitlöksblommor med vit kimchibas
  12. Mjölksyrade topplökar
  13. Vit kimchi på salladskål
  14. Mjölksyrade gröna tomater med örter
  15. Mjölksyrad gurka med örter