Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies.

Testa Brillbee i sommar! Ange koden SOMMARKURS och få 15 % rabatt på alla kurser och presentkort. Gäller till och med 12 augusti.

Sébastien Boudet

Bagare och konditor

Sébastien Boudet
Sébastien Boudet

Sébastien Boudet är idag en av Sveriges allra främsta bagare. Han syns ofta som kock och bagare i Nyhetsmorgon på TV4 och är en av jurymedlemmarna i Dessertmästarna på Kanal 5.

Sébastien föddes i Paris där han växte upp i en konditor- och bagarfamilj. I början av 2000-talet flyttade han till Sverige, och här har han gått i spetsen för den surdegsrevolution som dragit över landet och inte minst gett den franska café-traditionen en rejäl skjuts.

Sébastien brinner för att sprida sin kunskap och sin passion för den franska bakverkstraditionen, för bröd, bra råvaror och ett hållbart tänkande. Han är en flitig föreläsare och har gett tusentals kurser om bakning över hela landet.

Han har också gett ut de populära böckerna Den franske bagaren: Surdeg, mat, kärlek och Le bakbok: Matbröd & sötebröd av den franske bagaren, och just nu är han aktuell med sin tredje bok Sébastiens franska kokbok.

fler profiler