STÄNG
Lär av svenska experter
Tillgänglig 365 dagar
Börja när du vill

Starta din egen surdeg med Sébastien Boudet

Bild på Sébastien Boudet
Sébastien Boudet Bagare och konditor

Lär dig starta din egen surdeg och ta ditt första steg mot världens bästa bröd.

I den här minikursen kommer du att få lära dig hur du går tillväga för att starta din egen surdeg. Du får veta varför surdeg är så mycket bättre än industrijäst. Det blir svar på de vanligaste frågorna om surdeg och inspiration att sätta igång med att baka. 

Brillbees gratiskurser är korta, fokuserade och perfekta för dig som är nyfiken på att testa onlinekurser. Vi bjuder på kunskap och inspiration i det lilla formatet och hoppas att du som vill veta ännu mer går vidare med någon av våra andra kurser.

Du lär dig bland annat

  • Starta en surdeg
  • Skillnad på surdeg och industrijäst
  • Svar på vanliga frågor om surdeg

För vem?

För dig som älskar att baka och vill komma igång med surdeg.

Du behöver

Vatten, mjöl och salt.
kursinnehåll
AVSNITT 1

Varför surdeg?

  1. Surdeg istället för jäst
AVSNITT 2

Så här startar du en surdeg

  1. Starta en surdeg
  2. Steg för steg till en aktiv surdeg
  3. Surdeg FAQ