Tareq Taylor lär dig koka fond och buljong

Det är ofta en riktigt bra fond som är hemligheten bakom fantastisk mat. Lär dig laga fond och buljong på proffsnivå.

 

Tareq Taylor lär dig koka fond och buljong

KÖP KURSEN GE SOM GÅVA

Det är ofta en riktigt bra fond som är hemligheten bakom fantastisk mat. Lär dig laga fond och buljong på proffsnivå.

Fond och buljong? Fisk, skaldjur, kyckling eller kalv? Här får du lära dig allt om att koka buljonger och fonder på härliga råvaror. Hemligheten bakom de bästa sopporna och de läckraste såserna är just en vällagad fond.

Ord som mirepoix och bouquet garni är något som kockar använder dagligen och här får du reda på vad de betyder både bokstavligen och hur de används. Självklart får du ta del av vilka redskap och ingredienser som behövs. När du gått den här kursen så kommer du inte vilja köpa en buljongtärning igen.

DU LÄR DIG BLAND ANNAT
Att göra alla sorters fond
Grunderna till riktigt goda såser och soppor
Att laga smakrik, nyttig mat av bra, naturliga råvaror
FÖR VEM
För dig som uppskattar matlagning och vill bli ännu bättre.
UNGEFÄRLIG KURSTID
2 timmar, varav 1 timme och 18 minuter film, plus tid för egen fondkokning.
DU BEHÖVER
En stor kastrull, en finmaskig sil och ingredienser.

KÖP KURSEN: 299 KR
GE SOM GÅVA
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.